fbpx

Onze diensten

Hier vind je een greep uit de zaken waar we je bij kunnen helpen

Onze diensten

Wat kun je beschermen?

Je hebt een bedrijf of een idee. Dan wil je niet dat anderen profiteren van jouw goede reputatie en naamsbekendheid of er met jouw idee vandoor gaan. Wij begrijpen dat en daarom helpen we je met het beschermen van je merk, model, idee en patent. Je krijgt altijd direct advies van onze juristen of merken- en modellengemachtigden zodat je snel weet wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Merknaam

Merknaam registreren

De merknaam is voor jouw bedrijf dé manier om je te onderscheiden van concurrenten. Daarom is het belangrijk om de naam en tekens zo goed mogelijk te beschermen via het merkenrecht.

Merkregistratie

Een merkregistratie kan bestaan uit het vastleggen van de naam, het logo, een vorm, een kleur, een klank en zelfs ook multi-media uitingen zoals reclame of onderdelen van videogames.
Merkbewaking

Merkbewaking

Merkbescherming bestaat uit meer dan de registratie alleen. Met het registreren heb je zeg maar 90% bescherming. Voeg je hier merkbewaking aan toe, dan wordt dat 100%.

Merkonderzoek

Als je geld gaat uitgeven aan bescherming van je merk, dan wil je natuurlijk wel dat de registratie slaagt en dat de kans op bezwaar zo klein mogelijk wordt. Dan is merkonderzoek de oplossing.
Auteursrecht

Auteursrecht

Auteursrecht is een breed vakgebied. Je kunt inbreuk hebben gepleegd, maar ook iemand aanspreken op inbreuk. Wij helpen je erbij.
Merkenrecht

Merkenrecht

Merkenrecht gaat voor een groot deel over registratie en merkbewaking, maar er is meer. Want wat als iemand een vergelijkbaar merk als die van jou wil vastleggen?
Handelsnaam

Handelsnaam

Je bent naar de KvK geweest om jouw bedrijf in te schrijven en daarom kan niemand anders in jouw regio en branche jouw naam meer gebruiken. Of kan dat toch wel?
Patent

Octrooi

Je hebt een waanzinnig idee en daarom heb je al onderzocht hoe je het kunt beschermen. Daarom wil je nu een octrooi. Kijk hoe wij je bij dit mooie en ingewikkelde proces helpen.

Belangrijk voor je begint met je merk…

Registratiegarantie

Ontdek onze unieke garantie op jouw merkaanvraag.

Merkinschrijving

Ontdek wat het is en hoe je weigering kunt voorkomen.