fbpx
teamfoto

Hier ken je ons van...

kamer van koophandel
De telegraaf
Meester online
mt sprout
Advocatenblad
Algemeen Dagblad

Ontmoet ons team...

Het is wel zo lekker als je weet wie je voor je hebt natuurlijk en daarom stellen onze professionals zich hieronder graag aan je voor.

Amanda van Werkhoven

Amanda van Werkhoven

Modellen- en merkengemachtigde

Amanda heeft tien jaar ervaring als merkengemachtigde bij grote en kleinere merkenbureaus in Nederland. Zo heeft ze starters geholpen, maar ook jarenlang de medische industrie voorzien van merken. Juist hierdoor kan zij jouw organisatie op alle vlakken van het merken- en modellenrecht adviseren.

Tycho Adriaans

Tycho Adriaans

Modellen- en merkengemachtigde

Tycho heeft gewerkt voor een van de grotere advocatenkantoren op de Amsterdamse Zuidas en heeft daardoor een sterke in-house opleiding genoten en veel ervaring op gebied van registraties. Hij controleert op beschikbaarheid, optimaliseert de beschermingsomvang en dient merken in.

Marieke Huysmans

Marieke Huysmans

Modellen- en merkengemachtigde

Marieke is een ervaren en gedreven merkengemachtigde die jou begeleidt van het moment dat je er over nadenkt om jouw merk te beschermen tot deze wordt ingediend. Hierbij verzorgt ze een perfect geoptimaliseerde beschermingsomvang en soepel klantcontact.

Dennis Wilke

Dennis Wilke

Modellen- en merkengemachtigde

Dennis heeft enorme ervaring op gebied van inbreuk, opposities en het vinden van de juiste strategie om kosten te besparen op weg naar een vriendschappelijke oplossing. En wil je er toch met gestrekt been in? Dan kan dat natuurlijk ook, maar lekkerste is om negatieve energie te besparen.

Juan Weijers

Juan Weijers

Merkenspecialist

Juan is specialist op gebied van merkonderzoek en adviseert omtrent de mogelijkheden voor het registreren van merknaam of logo en selecteert hierbij zorgvuldig de beste depotstrategie die past bij de wensen van elke organisatie.

Lisa de Jong

Lisa de Jong

Juridisch medewerker

Lisa is accuraat en secuur en dat is voor haar functie als juridische administratief medewerker natuurlijk vereist. Daarnaast is zij sterk internationaal georienteerd waarbij zij contact heeft met veel van onze agenten wereldwijd om een soepel verloop van alle procedures te kunnen garanderen.

Frank Schouten

Frank Schouten

Senior paralegal

Frank is gespecialiseerd in alle logistiek op gebied van merkbewakingen, merken verlengen en optimaliseren van de beschermingsomvang van merken. Hierbij ondersteunt en adviseert hij het team, zodat het gehele proces super soepel verloopt en organisaties een prettige klantervaring beleven.

Peter Paauw

Peter Paauw

Finance

Peter zorgt ervoor dat de boekhouding klopt en alle financiële processen soepel verlopen, zodat onze professionals zich bezig kunnen houden met waar zij echt goed in zijn. Daarnaast is hij de schakel tussen het team en de IT afdeling voor het perfectioneren van onze software oplossingen.

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Modellen- en merkengemachtigde

Maarten is eigenaar en oprichter van ons merkenbureau. In deze functie houdt hij zich dagelijks bezig met het adviseren van organisaties die willen registreren, maar zorgt hij ook voor de groei van ons merkenbureau. Daarom zal je hem vaak aan de telefoon krijgen als je met vragen zit of iets wil vastleggen.

Gratis online ontdekken of jouw merk te beschermen is...