fbpx
Jump Legal

Ontmoet ons team…

Het is wel zo lekker als je weet wie je voor je hebt natuurlijk en daarom stellen onze professionals zich hieronder graag aan je voor.

Amanda van Werkhoven

Amanda van Werkhoven

Modellen- en merkengemachtigde

Amanda heeft tien jaar ervaring als merkengemachtigde bij grote en kleinere merkenbureaus in Nederland. Zo heeft ze starters geholpen, maar ook jarenlang de medische industrie voorzien van merken. Juist hierdoor kan zij jouw organisatie op alle vlakken van het merken- en modellenrecht adviseren.

Tycho Adriaans

Tycho Adriaans

Modellen- en merkengemachtigde

Tycho heeft gewerkt voor een van de grotere advocatenkantoren op de Amsterdamse Zuidas en heeft daardoor een sterke in-house opleiding genoten en veel ervaring op gebied van registraties. Hij controleert op beschikbaarheid, optimaliseert de beschermingsomvang en dient merken in.

Famke Prins

Famke Prins

Jurist I.E.

Famke is jurist en zorgt voornamelijk voor de praktische juridische zaken waardoor de processen vanaf het depot tot de vernieuwing soepel verlopen. Van haar krijg je bijvoorbeeld bericht als je merk is ingediend en beschermd. Alle administratieve zaken dus eigenlijk rondom merken en modellen.

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Modellen- en merkengemachtigde

Maarten is eigenaar en oprichter van ons merkenbureau. In deze functie houdt hij zich dagelijks bezig met het adviseren van organisaties die willen registreren, maar zorgt hij ook voor de groei van ons merkenbureau. Daarom zal je hem vaak aan de telefoon krijgen als je met vragen zit of iets wil vastleggen.

Peter Paauw

Peter Paauw

Finance

Peter zorgt ervoor dat de boekhouding klopt en alle financiele processen soepel verlopen, zodat onze professionals zich bezig kunnen houden met waar zij echt goed in zijn.

Juan Weijers

Juan Weijers

Sales

Juan zorgt op de achtergrond voor de sales en de processen die daarbij horen. Zo ondersteunt hij het team waar nodig op dit gebied en draagt hij bij aan de ontwikkeling van de systemen die daarbij horen.