Merkadvies

Merkadvies

Check gratis in 1 minuut of jouw merknaam te registreren is.

Check het hier

Merkengemachtigden

Bij ons wordt jouw merk altijd ingediend door onze officieel door het BMM erkende merkengemachtigden met een successcore van boven de 99%.

}

Binnen 1 uur

We snappen dat er vaak spoed is bij registraties, dus tijdens kantooruren kunnen we binnen 1 uur de klassen bepalen en je merk indienen als dat nodig is.

Online

Weinig partijen zoals wij bieden de mogelijkheid om alles online te regelen. Bij ons is dit wel mogelijk. Daarom zijn onze tarieven zo scherp.

Persoonlijk contact

Veel vindt online plaats. Maar soms is een persoonlijk gesprek net even prettiger. Dat begrijpen wij heel goed en daarom mag je ons alles vragen.

Onderzoek

Waarom is merkadvies nodig?

Welke landen kies je?

Registratie in elk land van de wereld is vaak helemaal niet nodig. Wij advisreen je graag welke landen je kunt kiezen om jouw organisatie optimaal te beschermen wereldwijd.

Waarde opbouwen

Een onbeschermd merk kun je niet op de balans zetten als activa en zal daarom ook nooit waarde opbouwen. Daardoor zal het je ook nooit geld opleveren bij verkoop.

Voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen en dat is in het merkenrecht niet anders. Jouw merk deponeren zorgt ervoor dat je kunt optreden tegen inbreuk en nieuwkomers die je na willen doen kunt dwingen te stoppen.

Onderzoeken per jaar

%

Registratie

%

Bewaking

Er werd inbreuk gemaakt op een door mij bedachte en ontworpen logo. Zonder mijn toestemming werd deze gedeponeerd en ik leek met lege handen te staan. Goed telefonisch advies leerde me direct wat mijn mogelijkheden waren.

Ivor

Ontwerper

Het leek erop dat mijn merk niet in de EU te beschermen was, maar wat aanpassingen aan logo op advies van intellectueeleigendom.nl zorgden ervoor dat ik toch kon deponeren zodat het merk van onze nieuwe frisdrank toch beschermd is.

Peter

Internationaal sportdrankenmerk

Ik wilde de naam van mijn dansschool vastleggen omdat ik dan ook de door mij ontwikkelde dans kon beschermen en verkopen. Het advies dat ik kreeg zorgde ervoor dat ik in de juiste klassen heb geregistreerd zodat ik wel goed beschermd ben.

Yolanda

Startende dansschool

Wat doen we?

Wij geven je merkadvies. Logisch, maar wat is de toegevoegde waarde zul je denken? Nou, wij merken dat veel organisaties niet weten waar ze aan beginnen als ze kiezen voor merkregistratie of het vastleggen van logo’s.

Elke organisatie heeft op een bepaald moment merkadvies nodig. Of dit nu is omdat je nationaal of internationaal wilt groeien of gewoon wilt weten hoe je een nieuw product juridisch sterk beschermt.

Onze juristen, advocaten en merkengemachtigden staan voor je klaar en adviseren je graag.

Welke klassen moeten worden vastgelegd en in welke landen moet bescherming worden gezocht? Dat lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. En daarom helpen wij je daarbij.

Het is onze missie om zoveel mogelijk organisaties wereldwijd zo goed mogelijk te beschermen tegen inbreuk op hun merk terwijl we tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk kunen houden.

Dit doen we door niet lukraak in zoveel mogelijk landen wereldwijd te registreren, maar door gedegen onderzoek te kijken waar je beschermd moet zijn.

Wij beschermen merken wereldwijd. In tegenstelling tot veel andere partijen hebben wij een internationaal netwerk van merkengemachtigden zodat we binnen 24 uur overal ter wereld jouw merk kunnen beveiligen.

  • Merkregistratie 100%
  • Merkbewaking 91%
  • Optreden tegen inbreuk 87%

Wees niet bang

Stuur ons een bericht en een van onze professionals neemt contact met je op.

Vraag het ons hier

Wat zijn de kosten van merkadvies?

 

 

De kosten van merkadvies zijn afhankelijk van de landen waarin je wilt registreren. Wij rekenen namelijk niets voor het advies dat hoort bij registratie.

Dat is immers onderdeel van onze dienstverlening. Als je wilt overgaan tot beschermen van jouw merk kun je dus altijd bij ons terecht voor vragen over classificatie, merkonderzoek, een beschikbaarheidscheck en om te laten bepalen in welke landen wereldwijd moet worden gedeponeerd.

Wat voor klanten hebben we?

Wij helpen alle soorten organisaties. Van starters tot multinationals. Zo kunnen bij ons niet alleen partijen met een B.V. of N.V. terecht, maar helpen we ook eenmanszaken, stichtingen, verenigingen en vanzelfsprekend ook non-profit organisaties en de overheid.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

24 uur. Als je een kort antwoord wilt. Wij bieden uitgebreid merkadvies en daar nemen we graag de tijd voor, maar soms wil je concurrentie voor zijn en hoe dan ook zo snel mogelijk overgaan tot deponeren. Het is dan fijn om te weten dat wij dat binnen 24 uur voor je realiseren. In Nederland, maar ook gewoon wereldwijd.

Waarom je voor merkadvies van ons moet kiezen?

Niet voor niets kiezen bijna 2000 mensen per jaar voor een merkonderzoek van ons of een nationale of internationale merkregistratie. We werken snel, nauwkeurig en zullen nooit onnodig kosten maken.

Dit zijn de redenen die onze klanten noemen als we ze vragen wat ze van ons vinden.

Logo