fbpx

Merkadvies

Check gratis in 1 minuut of jouw merknaam te registreren is.

Z

100% gegarandeerd niet geweigerd

Z

Merk registreren binnen 1 dag

Z

Uitkomst gratis merkonderzoek binnen 24 uur

Z

Bescherming geoptimaliseerd door merkgemachtigden

Werk met ons samen

Ontdek wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen en waarom zowel grote als kleine partijen graag met ons samenwerken.

Professioneel merkenbureau

Bij ons wordt jouw merk altijd ingediend door de meest ervaren merkengemachtigden die lid zijn van de Beneluxvereniging voor merken- en modellenrecht.

}

Binnen 1 uur

Soms heb je spoed bij registraties, dus tijdens kantooruren kunnen we binnen 1 uur de klassen bepalen en je merk indienen als dat nodig is.

Persoonlijk contact

Veel vindt online plaats. Maar soms is een persoonlijk gesprek net even prettiger. Je mag ons daarom altijd alles gratis vragen via 088-2428366.

Zij gingen je voor...

Rijksoverheid
npo
hornbach
Logo 123
bam
liander

Wat je moet weten over merkadvies

Wat doen we?

Wij geven je merkadvies. Logisch, maar wat is de toegevoegde waarde zul je denken? Nou, wij merken dat veel organisaties niet weten waar ze aan beginnen als ze kiezen voor merkregistratie of het vastleggen van logo’s.

Elke organisatie heeft op een bepaald moment merkadvies nodig. Of dit nu is omdat je nationaal of internationaal wilt groeien of gewoon wilt weten hoe je een nieuw product juridisch sterk beschermt.

Onze juristen, advocaten en merkengemachtigden staan voor je klaar en adviseren je graag.

Welke klassen moeten worden vastgelegd en in welke landen moet bescherming worden gezocht? Dat lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. En daarom helpen wij je daarbij.

Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk organisaties wereldwijd zo goed mogelijk te beschermen tegen inbreuk op hun merk terwijl we tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk kunen houden.

Dit doen we door niet lukraak in zoveel mogelijk landen wereldwijd te registreren, maar door gedegen onderzoek te kijken waar je beschermd moet zijn.

Waar?
Wij beschermen merken wereldwijd. In tegenstelling tot veel andere partijen hebben wij een internationaal netwerk van merkengemachtigden zodat we binnen 24 uur overal ter wereld jouw merk kunnen beveiligen.
Wat zijn de kosten van merkadvies?

De kosten van merkadvies zijn afhankelijk van de landen waarin je wilt registreren. Wij rekenen namelijk niets voor het advies dat hoort bij registratie.

Dat is immers onderdeel van onze dienstverlening. Als je wilt overgaan tot beschermen van jouw merk kun je dus altijd bij ons terecht voor vragen over classificatie, merkonderzoek, een beschikbaarheidscheck en om te laten bepalen in welke landen wereldwijd moet worden gedeponeerd.

Hoe lang duren de werkzaamheden?
24 uur. Als je een kort antwoord wilt. Wij bieden uitgebreid merkadvies en daar nemen we graag de tijd voor, maar soms wil je concurrentie voor zijn en hoe dan ook zo snel mogelijk overgaan tot deponeren. Het is dan fijn om te weten dat wij dat binnen 24 uur voor je realiseren. In Nederland, maar ook gewoon wereldwijd.