Merkenbureau logo

Merkenbureau JUMP

Ons merkenbureau is specialist op gebied van merken en helpt je daarom graag met registreren, maar ook met het beschermen of optreden tegen inbreuk.
Gesprek aanvragen

Merkengemachtigden

Het indienen van jouw merk gebeurt altijd door onze merkengemachtigden.

N

Persoonlijk advies

Bel gerust 088-2428366, dan beantwoorden we meteen al je vragen.

Gratis onderzoek

Je krijgt altijd een gratis identiek onderzoek of je merk beschikbaar is.

Regel het online

Je kunt alles direct online regelen zodat je snel beschermd bent.

Is je merk nog vrij?

Gratis online controleren

Check het nu

Voor wie we zoal werken

logo
Dienst Justitiele Inrichtingen
hornbach

Ons bureau in de media

Niet enkel bedrijven vertrouwen op ons, ook grote media – zoals Telegraaf Media Groep – schakelen ons regelmatig in als ze vragen hebben over bescherming van merken. In het geval van de video op deze pagina werd mede-eigenaar en oprichter Maarten Koolen gevraagd naar de rechten op het ontwerp van Rihanna en Puma op een schoen. Forever21 maakt vergelijkbare schoenen en daarom stappen Rihanna en Puma naar de rechter. Hebben zij een sterke zaak?

Bron: Telegraaf Media Groep

Merkenbureau

Voor onze meest gekozen diensten vragen wij een vast tarief. Alleen op die manier weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan bij ons merkenbureau. Daarom gebruiken wij hiervoor geen moeilijke tabellen en uurtarieven waarvan je je kapot schrikt. Nee, vaste tarieven die vooraf bekend zijn. Zo zie je in twee tellen welk pakket van ons merkenbureau het beste past bij jou of jouw bedrijf.

Starter

Benelux
475
 • Beschikbaarheidscheck
 • 3 klassen Benelux
 • Extra klassen mogelijk
 • Registratie voor 10 jaar
 • Verlengen kan altijd
Bestellen

Europa

Bescherming in de EU
1299
 • Beschikbaarheidscheck
 • 1 klasse in EU
 • Extra klassen mogelijk
 • Registratie voor 10 jaar
 • Verlengen kan altijd
Bestellen

Wereldwijd

registreren
Offerte
 • Beschikbaarheidscheck
 • 1 klasse
 • Extra klassen mogelijk
 • Registratie voor 10 jaar
 • Verlengen kan altijd
Aanvragen

Vragen over ons

Wat doen we?

Ons merkenbureau organiseert alle zaken rondom merken. Niet alleen het vastleggen ervan of extra bescherming realiseren voor jouw logo of handelsnaam, maar ook merkbewaking. Dat zorgt ervoor dat jouw merk ook goed beschermd blijft na het deponeren. Daarnaast treden we als merkenbureau op bij inbreuk op intellectueel eigendom of voeren ze een oppositieprocedure tegen merken die nieuwer zijn dan dat van jou en zich toch willen registreren of als jij een nieuw merk wilt beschermen en een andere partij aangeeft dat zij een oppositie starten.

Wanneer is een bureau nodig?
Goed dat je bij ons merkenbureau terecht bent gekomen. We zullen je daarom uitleggen waarom onze ervaring ervoor zorgt dat we je perfect kunnen begeleiden en adviseren. We doen namelijk meer dan alleen een merknaam vastleggen of helpen met een octrooi. Zo helpen me met bewaken van merken, leggen we modellen vast en treden we op tegen inbreuk.
Wat zijn de kosten?

Als je een merkenbureau gaat zoeken kun je kosten vergelijken. We hebben die vergelijking van kosten ook gemaakt. Niet omdat wij per se een race-to-the-bottom willen starten, maar omdat wij ook benieuwd waren naar de kosten van andere bureaus. Veel bedrijven zijn namelijk geen officieel merkenbureau, maar een advocatenkantoor of juridisch adviesbureau dat intellectueel eigendom er simpelweg naast probeert te doen. Wij geloven daar niet in. Als je starter bent, dan zijn lage kosten misschien de reden om voor een partij te kiezen, maar als je meer ervaren ondernemer bent dan zijn tarieven niet altijd het belangrijkste breekpunt van een merk.

Hoe kun je vergelijken?
Vergelijken kan bijvoorbeeld op kosten en ervaring. Welke tarieven worden gehanteerd en hoeveel merken worden jaarlijks geregistreerd? Dat kan een goed beeld geven als je gaat vergelijken. Daarom hebben we pakketten voor starters en voor de gevorderde ondernemer. Klinkt uniek. En dat is het ook. Daarom kun je bij ons altijd een starterspakket kiezen, maar kun je ook uitgebreide analyses en onderzoeken door onze specialisten bestellen waardoor je de kans op weigering van jouw aanvraag drastisch verkleind. Hoe het ook zij, we staan altijd voor onze cliënten klaar met goed en toegankelijk advies en daardoor kunnen starters en grote bedrijven merkenbureaus vergelijken. Uiteindelijk zal onze prijsstelling en ervaring de enige juiste conclusie opleveren.
Wanneer moet je er een zoeken?
Als je een merk wilt deponeren is het verstandig om een merkenbureau te zoeken. Maar er is meer. Want niet elk bureau kan je Europees of internationaal helpen. Wij hebben een wereldwijd netwerk en kunnen daardoor snel en kwalitatief sterk internationaal adviseren. Bijvoorbeeld als merkenbureau bij oppositie in de Benelux of Europees en voor advies bij klassen en onderzoek in het merkenregister. Dat maakt ons een strategisch merkenbureau in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda en Maastricht.

Hoofdkwartier

Maastricht

Breda

Eindhoven

Merkenbureau Amsterdam