fbpx

Maak eens kennis met ons

bel 088-2428366 en ontdek waarom je merken en modellen in goede handen zijn

ontmoet ons team

Werk met ons samen

Ontdek wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen en waarom zowel grote als kleine partijen graag met ons samenwerken.

Professioneel merkenbureau

Bij ons wordt jouw merk altijd ingediend door de meest ervaren merkengemachtigden die lid zijn van de Beneluxvereniging voor merken- en modellenrecht.

}

Binnen 1 uur

Soms heb je spoed bij registraties, dus tijdens kantooruren kunnen we binnen 1 uur de klassen bepalen en je merk indienen als dat nodig is.

Persoonlijk contact

Veel vindt online plaats. Maar soms is een persoonlijk gesprek net even prettiger. Je mag ons daarom altijd alles gratis vragen via 088-2428366.

Zij gingen je voor

NPO
DJI
Liander
Hornbach

In de media

Met enige regelmaat verschijnen de professionals van intellectueeleigendom.nl in de media. Wij worden hiervoor gevraagd omdat we alle kennis en ervaring in huis hebben om op elk gebied binnen het intellectuele eigendomsrecht te adviseren. Media doen dan ook graag een beroep op onze kennis en wij werken daar uiteraard met plezier aan mee. Meest recent werd eigenaar en oprichter Maarten gevraagd om mee te werken aan artikelen voor de Telegraaf en Cosmopolitan. Dit advies aan de Telegraaf werd bijvoorbeeld gebruikt in het filmpje dat je ziet op deze pagina, voor de Telegraaf en door het magazine Cosmopolitan. Bron: Telegraaf

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen en de beste service te kunnen leveren zijn wij lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht. Daarnaast zijn we uiteraard aangesloten bij the International Association for the Protection of Intellectual Property. Dit is de Vereniging voor Intellectuele Eigendom. Het doel van deze vereniging is het bevorderen van nationale en internationale bescherming van intellectuele eigendomsrechten.

En dit zijn we…

Amanda van Werkhoven

Amanda van Werkhoven

Modellen- en merkengemachtigde

Amanda heeft tien jaar ervaring als merkengemachtigde bij grote en kleinere merkenbureaus in Nederland. Zo heeft ze starters geholpen, maar ook jarenlang de medische industrie voorzien van merken. Juist hierdoor kan zij jouw organisatie op alle vlakken van het merken- en modellenrecht adviseren.

Tycho Adriaans

Tycho Adriaans

Modellen- en merkengemachtigde

Tycho heeft gewerkt voor een van de grotere advocatenkantoren op de Amsterdamse Zuidas en heeft daardoor een sterke in-house opleiding genoten en veel ervaring op gebied van registraties. Hij controleert op beschikbaarheid, optimaliseert de beschermingsomvang en dient merken in.

Famke Prins

Famke Prins

Jurist I.E.

Famke is jurist en zorgt voornamelijk voor de praktische juridische zaken waardoor de processen vanaf het depot tot de vernieuwing soepel verlopen. Van haar krijg je bijvoorbeeld bericht als je merk is ingediend en beschermd. Alle administratieve zaken dus eigenlijk rondom merken en modellen.

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Modellen- en merkengemachtigde

Maarten is eigenaar en oprichter van Intellectueeleigendom.nl. In deze functie houdt hij zich dagelijks bezig met het adviseren van organisaties die willen registreren, maar zorgt hij ook voor de groei van ons merkenbureau. Daarom zal je hem vaak aan de telefoon krijgen als je met vragen zit.

Peter Pauw

Peter Pauw

Finance

Peter zorgt ervoor dat de boekhouding klopt en alle financiele processen soepel verlopen, zodat onze professionals zich bezig kunnen houden met waar zij echt goed in zijn.

Juan Weijers

Juan Weijers

Sales

Juan zorgt op de achtergrond voor de sales en de processen die daarbij horen. Zo ondersteunt hij het team waar nodig op dit gebied en draagt hij bij aan de ontwikkeling van de systemen die daarbij horen.