Maak rustig kennis met ons

… bel 088-2428366 en weet waarom je merken en modellen in goede handen zijn

Afspraak maken

Waarom anderen ons kiezen

Erkend merkenbureau

Bij ons wordt jouw merk altijd ingediend door de meest ervaren merkengemachtigden die lid zijn van de Beneluxvereniging voor merken- en modellenrecht.

}

Binnen 1 uur

Soms heb je spoed bij registraties, dus tijdens kantooruren kunnen we binnen 1 uur de klassen bepalen en je merk indienen als dat nodig is.

Persoonlijk contact

Veel vindt online plaats. Maar soms is een persoonlijk gesprek net even prettiger. Je mag ons daarom altijd alles gratis vragen via 088-2428366.

Online

Weinig partijen bieden de mogelijkheid om alles online te regelen. Dit is hier voor jou wel mogelijk. Daarom zijn de tarieven zo scherp.

Voor wie we zoal werken

logo
hornbach

In de media

Met enige regelmaat verschijnen de professionals van intellectueeleigendom.nl in de media.

Wij worden hiervoor gevraagd omdat we alle kennis en ervaring in huis hebben om op elk gebied binnen het intellectuele eigendomsrecht te adviseren.

Media doen dan ook graag een beroep op onze kennis en wij werken daar uiteraard met plezier aan mee.

Meest recent werd eigenaar en oprichter Maarten gevraagd om mee te werken aan artikelen voor de Telegraaf en Cosmopolitan.

Dit advies aan de Telegraaf werd bijvoorbeeld gebruikt in het filmpje dat je ziet op deze pagina, voor de Telegraaf en door het magazine Cosmopolitan.

Bron: Telegraaf

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen en de beste service te kunnen leveren zijn wij lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht. Daarnaast zijn we uiteraard aangesloten bij the International Association for the Protection of Intellectual Property. Dit is de Vereniging voor Intellectuele Eigendom. Het doel van deze vereniging is het bevorderen van nationale en internationale bescherming van intellectuele eigendomsrechten.

AIPPI

Wat doen we het meest?

Waarin verschillen merkenbureaus van elkaar? En waarom zou je dan voor ons kiezen? In Nederland vind je niet veel merkenbureaus die je van a tot z kunnen helpen.

Hebben ze wel een merkengemachtigde, dan vind je er vaak geen advocaten die je kunnen helpen als je wilt optreden tegen inbreuk.

Bij ons vind je alles onder één dak waardoor we je in alle situaties rondom intellectueel eigendom kunnen bijstaan.

Bel anders eens naar 088-2428366 en ontdek het.

  • Merkregistratie 100%
  • Optreden tegen inbreuk 85%
  • Logo registreren 89%
  • Merkbewaking 87%
  • Idee vastleggen 65%
  • Handelsnaam vastleggen 77%
Maarten Koolen

Maarten Koolen

Jurist en oprichter

Maarten houdt zich als jurist bezig met alle intakegesprekken en zorgt ervoor dat aanvragen direct bij de juiste merken- of octrooigemachtigden terecht komen.
Peter Paauw

Peter Paauw

Analyst en oprichter

Peter analyseert de processen binnen de organisatie en zorgt ervoor dat deze zo strak mogelijk verlopen. Daarbij organiseert hij ook het facturatieproces.
Juan Weijers

Juan Weijers

Business developer en oprichter

Juan is betrokken bij de marketingactiviteiten en zorgt er daarmee voor dat nieuwe clienten ons weten te vinden en bestaande clienten bij ons terugkomen.