fbpx

Merkregistratie in Europa

Ontdek gratis of bescherming mogelijk is…
Z

100% gegarandeerd niet geweigerd

Z

Bescherming geoptimaliseerd door merkgemachtigden

Z

Uitkomst gratis merkonderzoek binnen 24 uur

Z

Merk registreren in Europa binnen 1 dag

Merkregistratie in de EU in 3 stappen

Gratis onderzoek

Gratis onderzoek

Vul in minder dan 1 minuut de vragen in en wij onderzoeken jouw merk, zodat je weet of het beschikbaar is en niet geweigerd wordt.
Geoptimaliseerde beschermingsomvang

Geoptimaliseerde bescherming

Onze merkengemachtigden zorgen ervoor dat de beschermingsomvang van je merk wordt geoptimaliseerd, zodat je perfect beschermd bent tegen inbreuk.

Inschrijving merk

Inschrijving merk

Je ontvangt van ons het officieel erkende inschrijvingsbewijs van de overheid waarmee je kunt aantonen dat jouw merk geregistreerd is en je kunt optreden tegen anderen.

Zij gingen je voor...

Rijksoverheid
npo
hornbach
Logo 123
bam
liander
Merkregistratie Europese Unie

Hoe werkt een merkregistratie in Europa?

Als een merkregistratie in Europa nodig is, dan moet worden bekeken in welke landen registratie nodig is. Als dit geldt voor alle lidstaten van de Europese Unie, dan volstaat een registratie daarvoor.

Een merkregistratie in de EU kent vijf stappen, te weten:

  1. Merkonderzoek
  2. Indienen merk
  3. Beoordeling absolute gronden
  4. Oppositietermijn
  5. Merkinschrijving

Is ook registratie in landen buiten de EU nodig, dan kunnen die nationaal worden aangewezen of via het internationale registratiesysteem. Afhankelijk van het aantal landen waar bescherming nodig is, kan worden gekozen voor de sterkste depot strategie via nationale of internationale registratie van het merk.

Snel & goed werk

Snel & goed werk

Je wilt dat jouw naam zo snel mogelijk bescherming krijgt, zodat het niet door anderen gepikt kan worden. Wij weten dat en daarom kunnen we altijd binnen 24 uur bescherming regelen.

Resultaat

Resultaat creëren

Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Via 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw organisatie aan een sterk merk om tegen merkinbreuk op te kunnen treden.

Wat zijn de kosten van een merkregistratie in de EU?

De kosten van een Europese merkregistratie starten bij € 1299,- en hangen af van de benodigde de landen waar bescherming nodig is. Hierbij moet worden bepaald of het enkel lidstaten van de Europese Unie betreft of bijvoorbeeld ook het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Noorwegen.

Daarnaast hangt de prijs af van de gewenste beschermingsomvang, oftewel het aantal klassen dat het merk nodig heeft.

Wat je moet weten

merkregistratie Europa

Registratie van merken uitgelegd in 1 minuut…

Wat onze klanten van ons vinden

Ontzettend prettige service! Er wordt snel en op een duidelijke manier gereageerd. Ontzettend fijn en uniek dat dit nog kan!
Milou

De mannen bieden snelle, vriendelijke en persoonlijke (online) hulp bij het zoeken naar beschikbare merknamen. gewoon TOP!
Lele

Top service, Goed en eerlijk advies, Heel vriendelijk. Ik ben heel tevreden ! Zeker een aanrader.
Arsen

Beste advies

Onze merkengemachtigden helpen je graag zo goed mogelijk. In tegenstelling tot het EUIPO krijg je goed advies, zodat je weet dat de registratieprocedure van jouw merk vlekkeloos verloopt.

Advies