fbpx

Voor de media

Bel 088-2428366 en ontdek hoe we je direct kunnen helpen…

In de media

Werk met ons samen

Ontdek hoe we jou kunnen helpen met actuele kennis op gebied van merken, modellen en andere intellectuele eigendommen.

Voor wie?

Met enige regelmaat vragen kleine en grote Nederlandse media ons om een bijdrage te leveren aan (kranten)artikelen en tv-uitzendingen.

h

Waarom?

We helpen dan om artikelen en onderwerpen aan te vullen met kennis van onze experts zodat jouw stuk of uitzending aangevuld wordt met actuele achtergrondinformatie.

Professionals

Onze juristen en merkengemachtigden helpen je als een professional nodig is om je stuk kracht bij te zetten of als een betrouwbare bron nodig is.

In de media

De professionals van intellectueeleigendom.nl helpen media regelmatig. Wij worden hiervoor gevraagd omdat we alle kennis en ervaring in huis hebben om op elk gebied binnen het intellectuele eigendomsrecht te adviseren. Media doen dan ook graag een beroep op onze kennis en wij werken daar uiteraard met plezier aan mee. Meest recent werd eigenaar en oprichter Maarten gevraagd om mee te werken aan artikelen voor de Telegraaf en Cosmopolitan. Dit advies aan de Telegraaf werd bijvoorbeeld gebruikt in het filmpje dat je ziet op deze pagina, voor de Telegraaf en door het magazine Cosmopolitan. Bron: Telegraaf

Gebruik onze artikelen

We schrijven dagelijks nieuwe artikelen voor onze website en hebben daarom super veel informatie voor je. Die mag je gebruiken in jouw artikel, maar dan vinden we het natuurlijk wel heel fijn als je er met een link naar ons artikel bij vermeldt wat de bron is.

En wil je dat we een uniek artikel schrijven speciaal voor jouw website, artikel of uitzending, dan doen onze juristen en merkengemachtigden dat altijd heel graag kosteloos voor je.

Vraag ons wat je maar wilt

We snappen als geen ander dat je een expert op gebied van merkenrecht, auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten wilt gebruiken als waardevolle bron, zodat je zeker weet dat de tekst en conclusies in jouw artikel of tv-uitzending kloppen.

Daarom mag je ons altijd bellen op 088-2428366. Je krijgt dan direct een van onze professionals aan de lijn die je kunnen helpen.

Stuur ons een vrijblijvend bericht

Het beste kun je ons bellen op 088-2428366, maar je mag ook het contactformulier invullen. Je komt dan het direct in contact met de juiste specialist die je antwoord gaat geven op al je vragen.

En we snappen natuurlijk dat er vaak spoed bij is als het gaat om nieuws of een nieuw artikel. Daarom mag je van ons verwachten dat we je direct antwoord kunnen geven op al jouw vragen.