Journalist? Bel 088-2428366

… en ontdek hoe we direct onze kennis en artikelen met je delen…

|

Wie

Wij worden regelmatig gevraagd door kleine en grote Nederlandse media om een bijdrage te leveren aan (kranten)artikelen en tv-uitzendingen.

Waarom

We helpen gratis om onderwerpen aan te vullen met kennis van onze experts zodat jouw artikel of uitzending inhoudelijk juist is.

Merkengemachtigden

Onze juristen en merkengemachtigden helpen je als een professional nodig is om je stuk kracht bij te zetten of als een betrouwbare bron nodig is.

Aanschuiven?

Uiteraard kunnen we ook skypen of videobellen als beelden nodig zijn en komen we graag bij je langs als dat nodig is.

Welke media vragen ons?

Regionale dagbladen, magazines, online nieuwsbronnen en grote landelijke media als de Telegraaf TV en Prive doen een beroep op ons. In dit filmpje zie je een van onze oprichters Maarten Koolen.

Dit komt omdat we snel schakelen en je er vanwege onze ervaring op kan vertrouwen dat we de juiste informatie en adviezen leveren voordat de deadline verloopt.

Want wij begrijpen als geen ander dat deadlines binnen de media super belangrijk zijn.

Gebruik onze artikelen

We schrijven dagelijks nieuwe artikelen voor onze website en hebben daarom super veel informatie voor je. Die mag je gebruiken in jouw artikel, maar dan vinden we het natuurlijk wel heel fijn als je er met een link naar ons artikel bij vermeldt wat de bron is.

En wil je dat we een uniek artikel schrijven speciaal voor jouw website, artikel of uitzending, dan doen onze juristen en merkengemachtigden dat altijd heel graag kostenloos voor je.

Vraag ons wat je maar wilt

We snappen als geen ander dat je een expert op gebied van merkenrecht, auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten wilt gebruiken als waardevolle bron, zodat je zeker weet dat de tekst en conclusies in jouw artikel of tv-uitzending kloppen.

Daarom mag je ons altijd bellen op 088-2428366. Je krijgt dan direct een van onze professionals aan de lijn die je kunnen helpen.

Hoe helpen we je?

Het beste kun je ons bellen op 088-2428366, maar je mag ook het contactformulier invullen. Je komt dan het direct in contact met de juiste specialist die je antwoord gaat geven op al je vragen.

En we snappen natuurlijk dat er vaak spoed bij is als het gaat om nieuws of een nieuw artikel. Daarom mag je van ons verwachten dat we je direct antwoord kunnen geven op al jouw vragen.