Ben je journalist?

Dan delen we graag onze expertise over jouw onderwerp met je…

Neem contact op
|

Wie

Wij worden regelmatig gevraagd door kleine en grote Nederlandse media om een bijdrage te leveren aan artikelen en tv-uitzendingen.

Waarom

We helpen gratis om onderwerpen aan te vullen met kennis van onze experts zodat jouw artikel of uitzending nog sterker wordt.

Merkengemachtigden

Onze juristen en merkengemachtigden helpen je als een professional nodig is om je stuk kracht bij te zetten of als een betrouwbare bron nodig is.

Aanschuiven?

Uiteraard kunnen we ook skypen of videobellen als beelden nodig zijn en komen we graag bij je langs als dat nodig is.

Welke media vragen ons?

Regionale dagbladen, magazines, online nieuwsbronnen en grote landelijke media als de Telegraaf TV en Prive doen een beroep op ons. In dit filmpje zie je een van onze oprichters Maarten Koolen.

Dit komt omdat we snel schakelen en je er vanwege onze ervaring op kan vertrouwen dat we de juiste informatie en adviezen leveren voordat de deadline verloopt.

Want wij begrijpen als geen ander dat deadlines binnen de media super belangrijk zijn.

Hoe doen we dat?

Je kunt ons natuurlijk altijd bellen op 088-2428366, maar het is makkelijker en vaak sneller om het contactformulier in te vullen. Je komt dan het snelste in contact met de juiste specialist die je antwoord gaat geven op al je vragen.

En we snappen natuurlijk dat er vaak spoed bij is als het gaat om nieuws of een nieuw artikel. Daarom mag je van ons verwachten dat we op werkdagen binnen een half uur reageren en in het weekend over het algemeen dezelfde dag nog kunnen helpen.