fbpx

Internationale merkregistratie

Ontdek gratis of bescherming mogelijk is…

Z

100% gegarandeerd niet geweigerd

Z

Bescherming geoptimaliseerd door merkgemachtigden

Z

Uitkomst gratis merkonderzoek binnen 24 uur

Z

Merk registreren binnen 1 dag

Je merk internationaal registreren in 3 stappen

Gratis onderzoek

Vul in minder dan 1 minuut de vragen in en wij onderzoeken jouw merk, zodat je weet of het beschikbaar is en niet geweigerd wordt.

Geoptimaliseerde bescherming

Onze merkengemachtigden zorgen ervoor dat de beschermignsomvang van je merk wordt geoptimaliseerd, zodat je perfect beschermd bent tegen inbreuk.

Inschrijving merk

Je ontvangt van ons het officieel erkende inschrijvingsbewijs van de overheid waarmee je kunt aantonen dat jouw merk geregistreerd is en je kunt optreden tegen anderen.

Merk wereldwijd geregistreerd door officiële merkengemachtigden

Partijen als het BOIP mogen geen advies geven en daarom loop je groot risico als je direct via hen registreert. De kans dat je tegen weigering, bezwaar en oppositie aanloopt is ontzettend veel groter als je zonder merkengemachtigde het merk indient.

Dergelijke procedures zijn erg duur en extra kosten moet je natuurlijk vermijden, want dat is zonde van je geld.

Snel & goed werk

Je wilt dat jouw naam zo snel mogelijk bescherming krijgt, zodat het niet door anderen gepikt kan worden. Wij weten dat en daarom kunnen we altijd binnen 24 uur bescherming regelen.

Resultaat creëren

Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Via 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw organisatie aan een sterk merk om tegen merkinbreuk op te kunnen treden.

Vlekkeloze samenwerking

Jij weet als geen ander wat voor producten of diensten je levert en wij weten precies hoe we de beschermingsomvang daarvan moeten optimaliseren, zodat je perfect beschermd bent als de registratie afgerond is.

En heb je toch nog vragen, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Wat onze klanten van ons vinden

Ontzettend prettige service! Er wordt snel en op een duidelijke manier gereageerd. Ontzettend fijn en uniek dat dit nog kan!
Milou

De mannen bieden snelle, vriendelijke en persoonlijke (online) hulp bij het zoeken naar beschikbare merknamen. gewoon TOP!
Lele

Top service, Goed en eerlijk advies, Heel vriendelijk. Ik ben heel tevreden ! Zeker een aanrader.
Arsen

Beste advies

Onze merkengemachtigden helpen je graag zo goed mogelijk. In tegenstelling tot het BOIP krijg je goed advies, zodat je weet dat de registratieprocedure van jouw merk vlekkeloos verloopt.