fbpx

Zelf je merk registreren

Geen account nodig én in 1 minuut geregeld…

Z

Online in 1 minuut geregeld

Z

100% gegarandeerd niet geweigerd

Z

Gratis merkonderzoek inbegrepen

Z

Merk geregistreerd binnen 1 dag

Zelf je merk registreren in 3 stappen

Online regelen

Volg de stappen van de registratietool waarbij je zelf de beschermingsomvang kunt optimaliseren en registreer je merk zelf online in 1 minuut.

Geen account nodig

Het is niet nodig om een account aan te maken, je kunt eenvoudig de klassen kiezen en vervolgens online de betaling doen om de registratie af te ronden.

Inschrijving merk

Je ontvangt van ons het officieel erkende inschrijvingsbewijs waarmee je kunt aantonen dat jouw merk geregistreerd is en je kunt optreden tegen anderen.

Zij gingen je voor...

Rijksoverheid
npo
hornbach
Logo 123
bam
liander
Zelf merk registreren

Zelf geregistreerd zonder account

Je hoeft geen account aan te maken en kunt gewoon online in een paar stappen je merk beschermen. Hierbij kies je zelf wat de beschermingsomvang is die het merk nodig heeft en wij garanderen dat het merk niet wordt geweigerd op absolute gronden via onze unieke registratiegarantie.

Snel & goed werk

Je wilt dat jouw naam zo snel mogelijk bescherming krijgt, zodat het niet door anderen gepikt kan worden. Wij weten dat en daarom kunnen we altijd binnen 24 uur bescherming regelen.

Resultaat creëren

Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Via 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw organisatie aan een sterk merk om tegen merkinbreuk op te kunnen treden.

Wat zijn de kosten voor registratie?

Je merk laten registreren is natuurlijk niet gratis. Er zijn kosten aan verbonden. Op zich niet erg toch? Je geniet daardoor wel tien jaar van bescherming. En als je het omrekent kom je op ongeveer €4,00 per maand uit wanneer je het merk laat registreren in de Benelux.

Vlekkeloze samenwerking

Jij weet als geen ander wat voor producten of diensten je levert en wij weten precies hoe we de beschermingsomvang daarvan moeten optimaliseren, zodat je perfect beschermd bent als de registratie afgerond is.

En heb je toch nog vragen, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Zelf merknaam vastleggen

Wat onze klanten van ons vinden

Ontzettend prettige service! Er wordt snel en op een duidelijke manier gereageerd. Ontzettend fijn en uniek dat dit nog kan!
Milou

De mannen bieden snelle, vriendelijke en persoonlijke (online) hulp bij het zoeken naar beschikbare merknamen. gewoon TOP!
Lele

Top service, Goed en eerlijk advies, Heel vriendelijk. Ik ben heel tevreden ! Zeker een aanrader.
Arsen

Beste advies

Onze merkengemachtigden helpen je graag zo goed mogelijk. In tegenstelling tot het BOIP krijg je goed advies, zodat je weet dat de registratieprocedure van jouw merk vlekkeloos verloopt.