fbpx
Waarom zou je kopen?

Waarom?

Je wilt een bestaand merk kopen. Simpelweg omdat je een pakkende naam had, maar deze al bezet is. Dan is er nu de kans om die te kopen voor een goede prijs.
Hoe kun je kopen?

Hoe?

Bekijk welke merken wij te koop aanbieden. Je brengt een bod uit of neemt contact op en dan kunnen we het proces in werking zetten.
Wat zijn de voordelen?

Voordelen?

Je wilt een merk kopen, maar je wilt natuurlijk niet worden geflest. Bij ons krijg jij geleverd als betaald is en krijgt de verkoper pas betaald als geleved is.

Waarom zou je via ons kopen?

Als merkspecialist beschikken wij over een grote groep betrokken cliënten die regelmatig merken verkopen of interesse hebben om merken over te nemen. We merkten in gesprekken met cliënten dat zij dit liever niet onderhands deden of direct met een koper.

Het risico is te groot en de kans dat de overnamesom niet marktconform is, maakt het dat wij ons platform moesten oprichten.

Als je jouw merk via ons koopt zorgen wij er altijd voor dat je krijgt waarvoor je betaalt. Je hoeft dus geen zorgen te maken dat je investeert in een naam en niet geleverd krijgt. Alles wordt bij ons pas gepasseerd als beide partijen voldoen aan de vereisten voor koop en verkoop.

 

Dit betekent dat bij een match pas geld wordt overgemaakt aan de verkoper zodra hij de naam heeft overgedragen en dat de koper zijn merk pas krijgt als hij heeft betaald. Hiermee sluiten alle partijen elk risico uit.

 

Merk kopen

Merk kopen

Een merk kopen is een mooie stap. Je hebt misschien wel jaren gedroomd om te gaan ondernemen of je bent al succesvol ondernemer, maar nu net de naam die jij wilt voor een nieuwe organisatie of nieuw project is al bezet. Misschien heb je de domeinnaam zelfs al wel, maar het merkenrecht nog niet.

Hoe kun je kopen?

Daardoor is het nu heel eenvoudig om je merk te kopen, want je wilt  wel zeker weten dat je je naam krijgt en dus niet je geld kwijt bent terwijl je daar geen merknaam of logo voor hebt gekregen.

Ons platform is daarvoor de oplossing. Je bekijkt welke merken wij aanbieden en besluit of je wilt bieden op een merk of dat je de vaste prijs betaalt. Dit zorgt ervoor dat jij als koper je naam of logo krijgt en dat de verkoper ook echt zijn geldkrijgt zodra jij hebt betaald.

Waarom zou je kopen?

Er is een aantal goede redenen te bedenken waarom je een merk zou willen kopen. Bijvoorbeeld als een goede of sterke merknaam al beschermd is, maar daar niks mee wordt gedaan.

Of als je liever niet iets van de grond af op wilt bouwen, maar graag op een rijdende trein springt zodat de kans groot is dat jouw bedrijf slaagt.

Er zijn redenen te over, maar het belangrijkste is dat de overdracht gestructureerd moet verlopen. Je wilt immers niet onderhands verkopen, want dan is de kans groot dat je kosten maakt terwijl de verkoper uiteindelijk niet levert.

Een onafhankelijk platform als dat van ons is dan de uitkomst, want jij krijgt gegarandeerd geleverd zodra je hebt betaald en de verkoper weet dat hij zijn geld krijgt zodra hij de naam of het logo overdraagt.

 

Wat zijn de kosten van een merk kopen?

Wij rekenen geen kosten als je jouw merk via ons koopt. Dit kunnen we gratis doen omdat de verkopers eenmalig een bedrag betalen om hun merk te promoten.

Dit betekent dat ons uitschakelen als tussenpersoon geen effect heeft op de koopprijs. 

Wij zitten daar immers niet tussen, omdat we geen percentage van de verkoopprijs rekenen.

Wel zo eerlijk en ontzettend overzichtelijk voor jou als koper en voor ons als platform. Een merk kopen wordt zo ontzettend eenvoudig.

 

Waar wacht je nog op?

Zorg ervoor dat je de juiste prijs betaalt voor je merk