fbpx

Super leuk dat je een gratis gesprek met één van ons hebt aangevraagd…

We zullen je bellen op het door jou gekozen tijdstip, zodat we kunnen kijken of we jouw vragen kunnen beantwoorden en we je verder kunnen helpen.

Een van onze specialisten kan dan bijvoorbeeld bepalen wat de beste strategie is om je merk vast te leggen of om jouw ontwerpen te beschermen.

N

Bevestiging van je aanvraag per mail

Binnen enkele minuten ontvang je van ons een mail met de bevestiging van je reservering. Controleer ook even je spam-folder, want daarin kan ons bericht terechtkomen.

N

Maatwerk

Voor elke reservering die we ontvangen nemen we de tijd. Het kan daardoor voorkomen dat een vorige afspraak uitloopt en we niet op de minuut precies contact met je op kunnen nemen. Mocht dit gebeuren en komt een later tijdstip niet direct uit, bel ons dan gerust en dan kijken we of een van onze andere specialisten je kan helpen.

N

Merken en modellen

Gratis gespreken bieden we aan voor merken en modellen. Niet voor het vastleggen van een idee of het aanvragen van een octrooi.

Heb je nog vragen over je aanvraag?

Je mag altijd contact opnemen via info@intellectueeleigendom.nl. Onze merkengemachtigden helpen je dan direct en kijken graag voor je wat de mogelijkheden zijn.