fbpx

Wat zijn de kosten?

De kosten van je merk registreren zijn afhankelijk van hoeveel verschillende producten of diensten je levert en ook in welke landen je actief bent en bescherming nodig hebt.

Met het gratis onderzoek ontdek je of jouw merk beschikbaar is en aan alle vereisten voldoet…

Z

100% gegarandeerd niet geweigerd

Z

Bij officiële instantie vastgelegd

Z

Uitkomst gratis merkonderzoek binnen 24 uur

Z

Merk registreren binnen 1 dag

Welke producten of diensten lever je?

Hoe meer verschillende producten of diensten je levert, hoe meer klassen nodig zijn en hoe hoger de kosten van de merkregistratie zullen zijn.

In welke landen heb je bescherming nodig?

Je kunt in elk land wereldwijd registreren, maar buiten de Benelux en EU moet per land worden aangevraagd. Als dus bescherming nodig is in andere landen moet de juiste depotstrategie bepaald worden om te kijken of nationale of internationale aanvragen het beste zijn voor je.

Nationaal of internationaal

Afhankelijk van in hoeveel landen bescherming nodig is en in hoeveel klassen, kan worden bepaald of een nationale aanvraag moet worden gedaan of dat geregistreerd moet worden via het internationale registratiesysteem. Hierbij zijn niet alle landen aangesloten en daarom kun je niet in één klap het merk wereldwijd registreren, zoals dat wel kan voor de Benelux en EU.
Maarten Koolen

Maarten Koolen

I.E. professional

Een merk vastleggen is een hele goede en belangrijke basis voor bescherming van bedrijf. Juist als je wil voorkomen dat andere partijen voor verwarring zorgen met jouw merk en bijvoorbeeld adverteren op jouw naam binnen Google.

Wat zijn de kosten voor merkregistratie?

Je merk laten registreren is natuurlijk niet gratis. Er zijn kosten aan verbonden. Op zich niet erg toch? Je geniet daardoor wel tien jaar van bescherming. En als je het omrekent kom je op ongeveer €4,00 per maand uit wanneer je het merk laat registreren in de Benelux.

Tip

Zorg ervoor dat je op tijd kunt optreden tegen merkinbreuk door partijen die identieke of gelijkende merken aanvragen. Dit doe je met merkbewaking software.

Goed om te weten

Registratiegarantie geeft je zekerheid dat je gratis een nieuwe merkaanvraag krijgt als jouw merk wordt geweigerd op onderscheidend vermogen terwijl we je daar niet op hebben gewezen.

Ben je er klaar voor?

Vraag dan nu het gratis merkonderzoek aan