fbpx

Octrooibureau

Ons octrooibureau is met officiele octrooigemachtigden en een internationaal netwerk de plek voor jouw Nederlands of EU patent en het onderzoek naar de stand der techniek.

!

Hoogste kwaliteit

Ruim twintig jaar ervaring en tevreden clienten geeft aan dat wij staan voor de hoogste kwaliteit.
Z

Scherpste tarieven

Maar hoge kwaliteit is één ding, je wilt ook een scherp tarief. En dat bieden wij. Vraag het op via de offerte hieronder.

Geregeld binnen 24 uur

Soms is er haast bij en wil je snel een patent. Dan is het goed om te weten dat wij dat binnen 24 uur kunnen realiseren.

Offerte voor jouw patent?

Waarom een octrooibureau?

Een octrooibureau dat snel en zorgvuldig werkt. Dat is belangrijk. Onze octrooigemachtigde beschikt over meer dan twintig jaar ervaring en hebben dan ook legio patenten succesvol aangevraagd. Dit resulteert niet alleen in klanttevredenheid, maar zorgt er ook voor dat kleine uitvinders en grote bedrijven voor ons kiezen.

Nog niet overtuigd?

Bij spoed kunnen wij een onderzoek naar de stand van de techniek en het Nederlands of EU-patent binnen 1 dag realiseren. Dat zie je nergens anders.

 

7 + 7 =

Onze kernactiviteiten

Onderzoek stand van de techniek

Onderzoek stand van de techniek

Dit onderzoek geeft je inzicht in hoe de situatie in jouw markt er nu voorstaat. Welke octrooien bestaan of zijn niet meer van kracht? En welke documenten en octrooien kunnen kostenbesparing opleveren bij de ontwikkeling van je product?
Nederlands patent

Nederlands patent

Als je voor een Nederlands patent kiest en akkoord bent met de patentaanvraag, dan kan deze worden ingediend bij het Nederlandse octrooicentrum of de Europese octrooiraad. Hierbij verschillen de kosten tussen nationale en internationale registratie.
EU patent

EU-patent

Vanzelfsprekend kunnen wij je ook helpen bij het aanvragen van een EU-patent. Hiervoor zal worden gekozen voor een officieel internationaal nieuwheidsonderzoek en wordt het patent door ons voor je ingediend bij het Europees Octrooibureau.

Wat zijn de kosten van een octrooibureau?

Een Nederlands patent kan al vanaf € 4080,-. We maken dus graag een offerte voor je.

Waarom anderen voor ons kiezen

R

Nationaal en internationaal

We kunnen snel en voordelig een Nederlands en EU-patent indienen.
R

Ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland.
R

Snelheid

Indienen in 24 uur, 3 dagen of 10 dagen? De keuze is aan jou, bij ons kan het.
Europees patent
Octrooibureau

Veelgestelde vragen

Wat doet een octrooibureau?

Een octrooibureau organiseert alle zaken rondom octrooien. Niet alleen het indienen ervan of, maar ook het onderzoek naar de stand van de techniek op dit moment. Dat zorgt ervoor dat jouw octrooiaanvraag professioneel wordt ingediend en dat jouw uitvinding goed beschermd is.

Daarnaast treedt een patentbureau op tegen inbreuk op octrooien of en is het mogelijk om een kort geding of bodemprocedure te starten als een andere partij inbreuk maakt op jouw patent.

Wanneer is een patentbureau nodig?
Je hebt een octrooibureau nodig. Goed dat je bij ons terecht bent gekomen. We zullen je daarom uitleggen waarom onze ervaring ervoor zorgt dat we je perfect kunnen begeleiden en adviseren. We doen namelijk meer dan alleen een octrooi indienen. We begeleiden het proces stap voor stap en verzorgen ook het onderzoek naar de stand van de techniek.
Wat zijn de kosten van een patentbureau?

Als je een patentbureau gaat zoeken kun je kosten vergelijken. Wij hebben die vergelijking van kosten ook gemaakt. Niet omdat wij per se een race-to-the-bottom willen starten, maar omdat wij ook benieuwd waren naar de kosten van andere octrooibureaus.

Veel bedrijven zijn namelijk geen officieel octrooibureau, maar een advocatenkantoor of juridisch adviesbureau dat intellectueel eigendom er simpelweg naast probeert te doen. Wij geloven daar niet in. Daarom vind je bij ons officieel erkende octrooigemachtigden.

Als je starter bent, dan zijn lage kosten misschien de reden om voor een partij te kiezen, maar als je meer ervaren ondernemer bent dan zijn tarieven niet altijd het belangrijkste breekpunt.

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien of wij de partij zijn voor jou.

Wanneer moet je een octrooibureau zoeken?

Als je een octrooi wilt indienen is het verstandig om een octrooibureau te zoeken. Maar er is meer. Want niet elk bureau kan je in Nederland, Europees of internationaal helpen. Wij hebben een wereldwijd netwerk en kunnen daardoor snel en kwalitatief sterk internationaal adviseren.

Bijvoorbeeld als octrooibureau bij het indienen van een Nederlands patent, maar ook voor een Europese patentaanvraag. Dat maakt dat wij een strategische positie hebben met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda en Maastricht.

Kijk niet verder en begin vandaag