Merk verkopen?

Voor maar 250 euro een heel jaar actief gepromoot bij duizenden ondernemers…

Waarom zou je verkopen?

Waarom?

Je hebt een sterke naam opgebouwd of juist een mooie naam op de plank liggen die je niet of nauwelijks gebruikt. Zet dat dan om in waarde door verkoop.

Hoe kun je verkopen?

Hoe?

Je biedt je merk online aan en wij zorgen dat het uitgebreid onder de aandacht wordt gebracht binnen ons grote netwerk voor een succesvolle verkoop.

Wat zijn de voordelen?

Voordelen?

Je wilt verkopen, maar je wilt natuurlijk niet worden geflest. Bij ons krijg jij betaald als geleverd is en krijgt de koper pas geleverd als betaald is.

Wat is de waarde?

Waarde?

Je geeft aan wat het merk moet opleveren en wij zorgen voor promotie op onze website, social media en binnen ons netwerk zodat je de juiste prijs krijgt.

Waarom zou je via ons jouw merk verkopen?

Als merkspecialist beschikken wij over een grote groep betrokken cliënten die regelmatig interesse hebben om merken over te nemen. We merkten in gesprekken met cliënten dat zij dit liever niet onderhands deden of direct met een verkoper.

Het risico is te groot en de kans dat de overnamesom niet marktconform is, maakt het dat wij ons platform moesten oprichten.

Als je jouw merk via ons aanbiedt promoten we het actief op onze website of social media voor een groot bereik. Ook kunnen we ons voorstellen dat je social media er liever buiten laat en enkel gebruik wilt maken van ons netwerk en onze website.

Geen probleem. En pas als er een match is ga je over tot verkoop en pas als het geld van de andere partij binnen is wordt het merk overgedragen. Zo kan het nooit voorkomen dat je als verkoper geen geld krijgt. Wel een fijne gedachte als je gaat verkopen.

Merk verkopen

Je merk verkopen is een mooie stap. Je hebt misschien wel jaren gewerkt aan het opbouwen van naamsbekendheid en de kwaliteit van jouw producten of diensten. Maar nu is de tijd rijp. Je wilt jouw merk verkopen en daar een goede prijs voor krijgen zonder dat je risico’s loopt.

Wij – als merkspecialisten – helpen dagelijks ondernemers die merken willen verkopen. En om dat nu modern te kunnen realiseren hebben wij een platform gemaakt waar iedereen zijn merk kan verkopen. Daarnaast gaan wij actief op zoek naar kopers in ons uitgebreide klantenbestand.

Hoe kun je verkopen?

Daardoor is het nu heel eenvoudig om je merk te verkopen, want je wilt  wel zeker weten dat je je geld krijgt en dus niet je merknaam of logo kwijt bent terwijl je daar geen vergoeding voor hebt gekregen.

Ons platform is daarvoor de oplossing. Je biedt jouw merk te koop aan en wij brengen het onder de aandacht zodat we het kunnen verkopen. Dit zorgt ervoor dat jij als verkoper je geld krijgt en dat de koper ook echt zijn merk krijgt zodra hij heeft betaald.

Waarom zou je  verkopen?

Er is een aantal goede redenen te bedenken waarom je jouw merk zou willen verkopen. Bijvoorbeeld als je een goede en sterke merknaam hebt opgebouwd die ondertussen een mooie waarde vertegenwoordigt. Maar deze waarde staat nu alleen nog aan de linkerzijde van de balans en die wil je dus verzilveren.

Wellicht wil je een bedrijfsonderdeel afstoten en bekijken wat de waarde is van jouw merk. Of heb je een aantal merken “op de plank liggen” die je niet gebruikt. Zonde natuurlijk, want je moet wel moeite doen en kosten maken om bescherming te behouden.

Ach, we kunnen het zo gek niet bedenken of er zijn redenen om jouw merk te verkopen. Maar een duidelijk platform dat jouw merk aanbiedt aan al haar cliënten en actief zoekt naar kopers, dat is er niet.

Zo zijn wij daarin onafhankelijk, maar bieden we wel de zekerheid dat levering én betaling plaatsvindt.

 

Wat zijn de kosten verkopen?

Wij rekenen 250 euro voor het verkopen van jouw merk. Hiervoor plaatsen we het een jaar lang met regelmaat in onze nieuwsbrief die wordt gelezen door honderden ondernemers. Ook plaatsen we het op verschillende social media en indien gewenst op onze website.

Op die manier kunnen wij succesvol bijdragen aan het verkopen van jouw merk. 

 

 

Waar wacht je nog op?

Zorg ervoor dat je de juiste prijs krijgt voor je merk