fbpx
plazatalk

Merkregistratie vanaf € 475,-

Ontdek gratis of bescherming mogelijk is…
Z

Inschrijvingsnummer binnen 1 à 2 dagen

Z

100% gegarandeerd niet geweigerd

Z

Bescherming geoptimaliseerd

Z

Uitkomst gratis onderzoek binnen enkele uren

Je merk registreren in 3 stappen

Gratis onderzoek

Vul in minder dan 1 minuut de vragen in en wij onderzoeken jouw merk, zodat je weet of het beschikbaar is en niet geweigerd wordt.

Geoptimaliseerde bescherming

Onze merkengemachtigden zorgen ervoor dat de beschermingsomvang van je merk wordt geoptimaliseerd, zodat je perfect beschermd bent tegen inbreuk.

Inschrijving merk

Je ontvangt van ons het officieel erkende inschrijvingsbewijs waarmee je kunt aantonen dat jouw merk geregistreerd is en je kunt optreden tegen anderen.

Deze bekende e-commerce aanbieders gingen je voor...

lifegoods
karsten
whisiskey

Geoptimaliseerd merk voor e-commerce

Jij weet als geen ander wat voor producten je levert, maar wij weten ook dat de exacte producten die je als e-commerce verkoper aanbiedt enorm kunnen verschillen, omdat je afhankelijk bent van wat wel werkt en wat niet.

En omdat wij ontzettend veel merken registreren voor partijen die willen verkopen op platforms als bol.com en Amazon, weten we precies hoe we de beschermingsomvang daarvan moeten optimaliseren, zodat je perfect beschermd bent en ook die platforms jouw merk accepteren.

Zo krijg je zekerheid. En dat wil je voor jouw kostbare merk.

Direct geregistreerd

Als online verkoper heb je vaak jouw inschrijvignsnummer nodig om te kunnen verkopen. Bijvoorbeeld op bol.com en daarom kunnen we met spoed aanvragen, zodat je jouw inschrijvingsbewijs binnen 1 à 2 dagen hebt en meteen kunt verkopen.

Resultaat creëren

Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Via 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw organisatie aan een sterk merk om tegen merkinbreuk op te kunnen treden en concurrenten die met jouw succes willen meeliften tegen te houden.

Merk geregistreerd met garantie

De kans dat je tegen weigering, bezwaar en oppositie aanloopt is ontzettend veel groter als je zonder merkengemachtigde het merk indient.

Dergelijke procedures zijn erg duur en extra kosten moet je natuurlijk vermijden, want dat is zonde van je geld.

Daarom bieden we je onze unieke registratiegarantie waarbij we beloven dat het merk niet wordt geweigerd op absoulte gronden. Gebeurt dit wel, dan krijg je gratis een nieuwe merkaanvraag of dienen we kosteloos verweer in tegen de voorlopige weigering.

Beste advies

Onze merkengemachtigden helpen je graag zo goed mogelijk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het BOIP krijg je goed advies, zodat je weet dat de registratieprocedure van jouw merk vlekkeloos verloopt. Zij kunnen en mogen namelijk niet adviseren en daarom wensen we partijen die direct bij hen aanvragen altijd vel succes.

Zij komen uiteindelijk toch bij ons terug omdat de aanvraag van hun merk niet goed is gegaan…